Cyclart

Promofietsen

Promofietsen zijn de meest efficiënte en originele manier om uw boodschap over te brengen. We kunnen voortdurend in beweging zijn waar het doelpubliek zich bevindt. De fietsen trekken op zich reeds extreem de aandacht.

Promofietsen worden volgens de wetgeving beschouwd als een gewone fiets. Hierdoor mogen ze op de fietspaden rijden, in tegengestelde richting in éénrichtingsverkeer en in autovrije winkelstraten.

Door hun geringe breedte kunnen deze fietsen binnen in winkelcentra, expohallen, beursgebouwen en storen ze niet in het verkeer. We kunnen dus overal rijden waar gemotoriseerde reclamevoertuigen niet mogen komen.

Een groot voordeel is dat de mensen deze vorm van reclame voeren niet als storend ervaren. In tegenstelling tot gemotoriseerde promovoertuigen hinderen we het verkeer niet. Deze manier van reclame voeren vindt het publiek origineel, sympathiek, sportief, en is bovendien milieuvriendelijk. De promofietsen rijden 100 procent milieuvriendelijk daar ze zelfs geen elektrische hulpmotor hebben. We stoten dus 0 gram CO2 uit.

Promofietsen

praktisch

Per promofiets kunnen 2 affiches waterdicht bevestigd worden.
De maximumafmetingen zijn 120 cm op 180 cm (abribusformaat).
De promofietsers kunnen aangepaste kledij dragen met uw boodschap en kunnen flyers en productsamples uitdelen. Ook kunnen ze gebrieft worden en zo uitleg geven en vragen beantwoorden.
Promofietsen kunnen een uitgestippeld parcours afleggen.

Onze fietsers hebben ervaring en geen schrik van hitte, regen of kou, we zijn het ganse jaar door beschikbaar in binnen en buitenland. De fietsen staan op 4 wielen wat ze uiterst stabiel maakt. er is geen gevaar voor kantelen, ook bij hevige wind kunnen we ingezet worden. Het zijn ligfietsen en ze hebben versnellingen, daardoor kunnen we met uw boodschap ook serieuze hellingen oprijden. De muur van Geraardsbergen behoort ook tot de mogelijkheden…

Hun gewicht is gering en de promodriehoek is snel te verwijderen, daardoor kunnen ze snel getransporteerd en ingezet worden.Er zijn 9 promofietsen beschikbaar.Promofietsen worden ingezet:- aan en in winkelcentra, winkelstraten, beurzen, congressen;- op markten, sportevenementen, concerten, tentoonstellingen;- bij productlanceringen, opendeurdagen, opening van winkels.

Aangepaste promofietsen: Op het chassis kan gelijk welke constructie geplaatst worden naar wens.

Promofietsen

tarieven

€ 40,00 per halve dag, per promofiets zonder fietser.
€ 60.00 per dag, per promofiets zonder fietser.
plus
€ 39.00 per uur, per promofiets bij verhuur met fietser.

De tarieven zijn exclusief 21% btw.

€ 150.00 waarborg per promofiets bij verhuur zonder fietser.

De eventuele verplaatsingsvergoeding wordt berekend volgens de afstand. Indien een vergunning nodig is regelen we dit voor u. Hou er echter rekening mee dat in sommige gemeenten een vergunning minimum 3 weken op voorhand dient aangevraagd te worden.

Info en contact op:
GSM: 0032473/96.91.35
promofiets@telenet.be

Promofietsen

video


Promofietsen

foto's